Small Talk Big Questions FOKUS

kr. 99,95

Beskrivelse

Special Editionen af Small Talk – Big Questions® FOKUS er lavet i samarbejde med Trine Kolding, der står bag bogen af samme navn. Kortene tager derfor udgangspunkt i bogen FOKUS – sådan skaber du gode arbejdsbetingelser for din hjerne, og de er geniale til at skabe dialog, tale om udvalgte emner og blive inspireret af hinanden til at tænke i nye baner.

FOKUS-spørgsmålene er designet til at styrke din evne til at finde og fastholde fokus i dagligdagen. Kortene hjælper dig til at skabe gode arbejdsbetingelser for din hjerne, så du bliver bedre til at fokusere og koncentrere dig. Med evnen til at fokusere får du mere overskud, tid og nærvær i din dagligdag. Du vil også opleve, at du bliver mere effektiv, bedre til at styre dine tanker og få tingene afsluttet.

På de 71 kort er der spørgsmål, som lægger op til både refleksion og handling. Alle spørgsmål står på dansk og engelsk.

Du kan bruge kortene til at sætte gang i tanker og dialog om, hvordan I på arbejdspladsen kan hjælpe hinanden med skabe optimale rammer for bedre fokus og koncentration. Kortene egner sig også til familielivet og vennekredsen, hvor I kan bruge dem til inspiration og gode snakke om både fokusrøvere, og hvad der booster fokus, nærvær og energi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Small Talk Big Questions FOKUS”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *