Small Talk – Big Questions (orange)

kr. 99,95

Beskrivelse

Small Talk – Big Questions Orange er det andet spil i Small Talk serien med 71 nye spørgsmål på dansk og engelsk. Oprindelig var dette spil tiltænkt teenagere, så spørgsmålene er lidt mere ’skøre’ end i de andre udgaver af spillet med spørgsmål såsom: ’Hvis du manglede en arm, hvad ville du sætte i stedet for?’ eller ’Hvad er det mest pinlige, du har gjort?’

Small Talk – Big Questions handler om at flytte opmærksomheden fra den digitale verden til en verden, hvor vi snakker, tænker og forhåbentlig lærer hinanden endnu bedre at kende! Børn fra 4 år, unge som gamle og så mange som har lyst, kan spille med!

Small Talk – Big Questions kan spilles med det samme – bare læs kortene op for dine venner og familie. I kan også spille på tid – hvor mange spørgsmål kan I nå på 10 minutter eller hvor mange spørgsmål kan hver enkelt svare på, på 1 minut. I kan også tage et spørgsmål om dagen – fx når I spiser aftensmad. Brug det til fødselsdag, mandelgave, i legegrupper/skolen, på ferie eller til familiekomsammen.

God fornøjelse!

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Small Talk – Big Questions (orange)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *